در سال ۱۳۱۵، یک کارشناس هلندی و یک کارشناس بلژیکی به‌منظور بررسی و اقدام در مورد تهیه و تنظیم مقررات قانونی به ایران آمدند؛ اما مطالعات آن دو، با آغاز جنگ جهانی دوم متوقف شد.

در سال ۱۳۳۳، مأموریت تشکیل بورس اوراق بهادار به اتاق بازرگانی و صنایع و معادن، بانک مرکزی و وزارت بازرگانی محول شد. این گروه، پس از ۱۲ سال تحقیق و بررسی، در سال ۱۳۴۵ قانون و مقررات تشکیل بورس اوراق بهادار تهران را تهیه کردند.

لایحه تشکیل بورس اوراق بهادار تهران در اردیبهشت ۱۳۴۵ در مجلس شورای ملی تصویب شد. در پانزدهم بهمن ۱۳۴۶، بورس تهران، با ورود سهام بانک صنعت و معدن و نفت پارس آغاز به کار نمود.

از سال ۱۳۴۶ تا ۱۳۵۷، تعداد شرکت‌ها و موسسه‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از ۱۰ بنگاه اقتصادی با سرمایه ۶/۲ میلیارد ریال به ۱۴۲ شرکت با بیش از ۳۰۸ میلیارد ریال افزایش یافت.


آموزش بورس بورس ,اوراق ,بهادار ,سال ,تهران ,تشکیل ,بورس اوراق ,اوراق بهادار ,تشکیل بورس ,بهادار تهران ,در سال ,بورس اوراق بهادار ,اوراق بهادار تهرانمنبع

دو نکته درباره مجامع

آموزشات اولیه معاملات

مفهوم ای پی اس

سرمایه گذاری چیست

سرمایه گذاری در بورس

زمان فروش سهام

ناو هر سهم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بهترین سایت دبیرستان غیر دولتی صدرا اینجا همه چی هست Messiahpkozjp5 rede برترموزیک رنگارنگ خرید و فروش انواع لوازم یدکی لیفتراک کوماتسو سفارش اینترنتی لوازم یدکی لودر هپکو خدمات انجام طرح توجیهی فیلم های مارول